Hääbunud kuulsus Melanie C andis One Directionile hüva nõu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IMAGE DISTRIBUTED FOR HASBRO - Members of worldwide musical sensation One Direction, from left, Niall Horan, Liam Payne, Louis Tomlinson, Harry Styles and Zayn Malik pose with their Hasbro dolls at a press event on Monday, Nov. 26, 2012 in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision for Hasbro/AP Images) / SCANPIX Code: 436
IMAGE DISTRIBUTED FOR HASBRO - Members of worldwide musical sensation One Direction, from left, Niall Horan, Liam Payne, Louis Tomlinson, Harry Styles and Zayn Malik pose with their Hasbro dolls at a press event on Monday, Nov. 26, 2012 in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision for Hasbro/AP Images) / SCANPIX Code: 436 Foto: Charles Sykes/AP

Vürtsitüdruk Melani Chrisholm andis One Directioni poistele nõu. Naine soovitas muusikutel nautida igat hetke, mis kuulus olemine neile pakub, vahendab One Directioni fännileht.

Naine ise koges rahvusvahelist edu 90ndatel ning leidis nüüd, et peab poistele mõne hea soovituse andma. «Tundub, et nad vallutavad lausa Ameerika. One Directionil on olnud õnne. Minu nõuanne on seda õnne nautida, sest kergelt kätte tulnud edu puhul võib lõpp olla väga kiire,» ütles 38-aastane Melanie.

«Nautida tuleks kõiki hetki ning võtta sellest viimast. See on pöörane elu. Popmuusikat viljelevate bändide tähelend on tihti lühike ning haarata tuleb absoluutselt igast võimalusest. See on päris keeruline,» lisas naine.

Lisaks soovitas ta poistel oma tervisele mõelda ning ka puhkuseks piisavalt aega varuda. «Tundub, et neile meeldib väga pidutseda. Pohmellideks sellise elu puhul aega ei ole.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles