Enamik ameeriklastest usub armastusse esimesest silmapilgust

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enamik ameeriklastest usub armastusse esimesest silmapilgust
Enamik ameeriklastest usub armastusse esimesest silmapilgust Foto: SCANPIX

USAs tehtud küsitlus näitas, et suur osa ameeriklastest usub armastusse esimesest silmapilgust, peab head seksi õnneliku suhte eelduseks ega ole oma abikaasa e-kirju salaja lugenud.

Küsitlus näitas, et paaride suurimad erimeelsused tekivad mitte kodutööde jagamisest ega vannitoa kasutamisest, vaid sellest, millist telesaadet vaadata, edastab Reuters.

Esimesest silmapilgust armastusse uskujaid oli üle poole.

Igast neljast ameeriklasest kolm tuleb partneri sugulastega hästi toime. 62 protsenti ämma-äiaga koos elavatest ameeriklastest saab nendega enam-vähem läbi.

Igal neljandal on abielutõotusest ja truudustest raske kinni pidada. Kõrvalsuhte mõistis iga teine hukka ja iga neljas pidas seda patuks. Vaid seitse protsenti arvas, et juhust tuleb ära kasutada.

Küsitlus tehti möödunud aasta novembris ja selles osales 1100 inimest. Uuringu veamarginaal oli pluss/miinus kolm protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles