Maimik ja Tolk stardivad ETV-s uue elulise komöödiaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader Maimiku ja Tolgi uuest elulisiest komöödiast «Hakkab jälle pihta».
Kaader Maimiku ja Tolgi uuest elulisiest komöödiast «Hakkab jälle pihta». Foto: promo

13. jaanuaril kell 20.30 ETV-s teleesilinastuv «Hakkab jälle pihta» on Andres Maimiku ja Rain Tolgi valus-naljakas telekomöödia teineteist armastavast ent alalises kriisis elavast abielupaarist, kes püüab välja murda omavahelisest konfliktirägastikust, leida õiget kasvatusmeetodit hüperaktiivsetele lastele ja siluda suhteid ülinõudlike vanematega. Ükskõik, mida nad ette ei võtaks, teeb see olukorra ainult hullemaks.

Sarja keskmes on tavaline Tartus elav tuumikpere, mille moodustavad kooliõpetajast isa Raimond Vesilind, näitlejannast ema Veronika Vesilind ja nende kaksikutest pojad Martin ja Anders. Pealtnäha on tegemist igati kaasaegse abieluga, mis tähendab koostööd ja vastastikust austust, kus lapsi koheldakse võrdsete isiksustena ning kus isa ja ema panustavad võrdselt nii laste kasvatusse kui ka elatise teenimisse.

Paraku käärivad pealispinna all lahkhelid ja võimuvõitlus - kelle sõna jääb peale, kes panustab rohkem, kellel on suurem õigus eneseteostusele ning kellele jääb kodus viimane sõna. Abielupaari kummitab ka alaline mure, et kaksikud ei allu ühelegi teadaolevale kasvatusmeetodile.

Pingeid kruvivad suhted Raimondi vanematega, kes peavad Raimondit tossikeseks, miniat hüsteerikuks ning nende lapsi vabakasvatusega ärarikutud jõmpsikateks. Tagatipuks mürgitab Raimondi ja Veronika suhet mõlema armukadedus endiste kallimate, kolleegide ja ka elu enese vastu.

Osades: Helgur Rosenthal, Ragne Pekarev, Anders Hollo, Martin Hollo, Kais Adlas, Mihkel Raud, Tõnis Uibo, Külliki Saldre, Maris Nõlvak, Martin Meius, Rein Pakk, Eero Spriit, Piret Simson, jt.

Stsenaarium, režii ja montaaž: Andres Maimik, Rain Tolk, operaatorid: Mihkel Soe ja Ivar Taim, kunstnik: Kristiina Ago, valgus: Henri Savitski, heli: Valter Jakovlev, järelhelindus: Tarvo Schmeimann, casting: Piret Simson, produtsent: Anneli Lepp. Sarja on tootnud Kuukulgur Film.

Sarja eellinastus toimub 9. jaanuaril kell 19.30 Solarise kinos.

Sarja lehekülg Facebookis asub siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles