Täna Tallinnas esinev Londonbeat elas läbi suure lennuseikluse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londonbeat saabus Tallinna lennujaama.
Londonbeat saabus Tallinna lennujaama. Foto: Jelena Rudi

Eile pealelõunal Tallinnasse saabuma pidanud briti tantsustaar Londonbeat jõudis läbi viperuste meile alles hilisõhtul. Londonbeat astub üles 777 – The Bank Clubis täna öösel suurel aastavahetuspeol.

Eile kell 16.40 Tallinnasse saabuma pidanud Londonbeati vastu võtvat tiimi tabas lennujaamas halb üllatus, sest artisti saabuvate reisijate hulgas polnud. Alles kolm tundi hiljem saadi Londonbeatiga ühendust ning selgus et lauljad on hoopis Oslos. Londonist lendava lennuki hilinemise tõttu ei jõudnud mehed ühenduslennule Stockholm-Tallinn ning suunati Rootist hoopis Oslosse. Norra pealinnast õnnestus artistil imeläbi saada hilisõhtuse lennuga Tallinna.

«Võib täiesti julgelt öelda, et eile vältas kolm tundi väga kriitiline situatsioon, kus tundus, et kontsert jääb ära,» kommenteeris 777 – The Bank Clubi omanik Sten-Erik Jantson. «Saime allaes õhtul peale kaheksat kontakti artistiga ning kergemalt hingata,» lisas Jantson.

Londonbeati esinemise ärajäämine oleks puudutanud tuhandeid inimesi. Lisaks 777 – The Bank Clubi uusaastapeole oli artist tellitud ka suurele korportatiivüritusele.

Kolmeliikmeline briti 1990te muusikaikoon Londonbeat oli Tallinnasse jõudes heas tujus ning lubas tänasel kontserdil korraliku peo üles panna.

1991. aastal korraga USAs ja Euroopas läbi löönud Londonbeat on enim tuntud oma hittidega «I’ve Been Thinking About You»,  «You Bring On The Sun» ja «A Better Love».

Londonbeat on välja lasknud kokku kuus stuudioalbumit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles