Eksabikaasa: Carmen Electra on täielik seksihull!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmen Electra
Carmen Electra Foto: SCANPIX

USA kossulegend Dennis Rodman avalikustas, et Playboy kaunitar Carmen Electra on voodis täielik maniakk.

Rodman oli naisega abielus viis kuud ning hiljuti selgus, et Carmen on nüüdsest multimiljonär Simon Cowelli kaisus, kirjutas The Sun.

Rodman hoiatas Cowelli, et naine armastab pöörast seksi ja paneks punastama isegi kõige kogenuma partneri.

«Simon on tuntud oma tusase oleku pärast, kuid Carmen võlub talle kindlasti suure naeratuse näole - teate küll, mida ma mõtlen. Olen maganud 2000 naisega ja nad kõik on aja jooksul ühtlaseks massiks sulandunud. Kõik nad näevad samasugused välja - kuid mitte Carmen! Ta on raudselt esikümnes,» rääkis Rodman.

«Tal on imeline keha ja ta on magamistoas erakordselt kirglik. Kui koos olime, ei suutnud me käsi teineteisest eemal hoida. Vajan seksi väga ja klappisime Carmeniga ideaalselt. Ta näeb võrratu välja. Inimesed on tema keha näinud fotodelt, kuid võin kinnitada, et reaalsus on veelgi parem,» seletas mees.

«Carmen armastab seksi ja tahab seda täpselt siis, kui tuju tekib, olenemata kohast ja ajast. Tegime seda pidevalt. Ükskord lennukis tuli meile tuju peale, kuid mu agent istus sealsamas vastasistmel. Tegime seda ilma pikemalt mõtlemata. Mu agent oli lennukis, kuid meil oli suva ja tal ka. Kui tekib võimalus seksida, tuleb see ära kasutada. Carmen on just selline,» kirjeldas Rodman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles