TV 3: kokkuvõtted ja ennustused

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirje Eesmaa juhtimisel annab aastavahetusprogrammile hoo sisse «Seitsmeste uudiste» kokkuvõttesaade.
Sirje Eesmaa juhtimisel annab aastavahetusprogrammile hoo sisse «Seitsmeste uudiste» kokkuvõttesaade. Foto: TV 3

TV 3 aastalõpuprogrammi juhatab sisse «Seitsmeste uudiste» erisaade kokkuvõttega 2012. aasta põnevamatest poliitika- ja krimisündmustest, elust Eestis ning aasta jooksul ette tulnud humoorikatest juhtumistest.

Saates «Mida toob aasta 2013?» teeb Anna-Maria Veidemann-Makko juhtimisel tähetarkade abiga lõppevast aastast kokkuvõtte ja vaatab uude aastasse. Uuritakse ka aastataguse saate ennustuste paikapidavust.

Igor Mangilt, Edda Pauksonilt ja teistelt tähetarkadelt uuritakse, mida varsti algav maoaasta meile toob ja milline on tema iseloom. Kohtutakse ka päris ehtsate madude ja nende peremehe Peeter Põldsamiga, keda sõbrad ussikuningaks kutsuvad.

Kell kaheksa algab aga kaks ja pool tundi kestev aastavahetuse telemaraton «Täitsa lõpp aastalõpp!», milles Kirsti Timmeri ja Alari Kivisaare juhtimisel saavad kaasa lüüa kõik heas peotujus inimesed. Saates saavad kokku selle aasta Eesti rekordid, naljakaimad saateapsud, igihaljad anekdoodid, aastat kokkuvõttev jutupliiats, üllatuskülalised, muusika ja palju muud.

Veel enne südaööd jõuab eetrisse erisaade «Eesti otsib superstaari: kaunimad hetked», kuhu on välja valitud staarisaate viienda hooaja finalistide tänavused parimad esitused.

Pool tundi enne südaööd näeb aga salvestust tänavu suvel Tartus peetud esimeselt Popkooripeolt, kus esinesid 5000 noort koorilauljat, Estonian Dream Big Band, Maarja-Liis Ilus, Hedvig Hanson, Lenna Kuurmaa, Genka, Birgit Õigemeel, Janika Sillamaa, Uku Suviste, Koit Toome, Kristjan Kasearu, Jaan Pehk, Ott Lepland, Jaan Arder ja Tõnu Aare.

Kümme minutit enne südaööd näeb presidendi uusaastatervitust, pärast seda jätkub Popkooripidu. Uue aasta esimestel tundidel näeb TV 3 eetris saadet ansambli Meie Mees 15. sünnipäeva juubelituurist, Eesti Muusikaauhindade galat ja salvestust Smilersi albumi «Viimane» esitluskontserdist.

Uusaastaööprogrammi lõpetab kell 6 algav Andrus Kivirähki ja Hardi Volmeri 1996. aasta animafilm «Keegi veel».

Pärlid

19.30 «Mida toob aasta 2013?»

20.00 «Täitsa lõpp aastalõpp!»

23.30 «Popkooripidu 2012»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles