Kanal 2: hittide erisaated

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tupiktänava meeste» peategelased Artur (Jaan Pehk) ja Raul (Märt Avandi) koos Arturi äia Vikiga (Aleksander Eelmaa).
«Tupiktänava meeste» peategelased Artur (Jaan Pehk) ja Raul (Märt Avandi) koos Arturi äia Vikiga (Aleksander Eelmaa). Foto: Kanal 2

Kanal 2 aastavahetusprogramm saab hoo sisse uudistemagasini «Reporter» tavapärasest pikema erisaatega, kus lisaks uudistele näeb peoõhtuga haakuvaid reportaaže. Sarnaselt ETV «Saatevigadega» näidatakse ka aasta jooksul kogunenud saateapse.

Veelgi lõbusama meeleoluga jätkab pärast uudistesaadet alustav sketši-show «Heeringas Veenuse õlal» erisaade, mis toob eetrisse täiesti uued naljad, mis just selleks õhtuks on hoitud.

«Meie aasta Siberis – aastalõpu eri» on hittsaate kingitus vaatajatele, kes pärast põhihooaja lõppu saatsid tegijatele kümneid murelikke kirju, kas Tuuli Roosma pere Siberi-seiklusi enam kunagi ekraanil ei näegi.

Kanal 2 aastavahetuse üks põnevamaid pärleid on aga kohe pärast Siberi-saadet eetrisse jõudev uue kodumaise komöödialavastuse «Tupiktänava mehed» esilinastus.

Lavastus jutustab kahest lootusetust päevavargast, pisisuli Raulist (Märt Avandi) ja tossikesest Arturist (Jaan Pehk), keda ühendab vankumatu usk, et kohe-kohe kargab neile pähe äriidee, mis teeb nad hoobilt miljonäriks.

Enne unistuste täitumist on aga tandemil vaja üle kavaldada Arturi naine Anne (Lenna Kuurmaa) ja võimukas ämm Helju (Helene Vannari). «Tupiktänava mehed» on lavastanud Ove Musting, stsenaristid on Olavi Ruitlane ja Ove Musting.

Kaks kanget, Kristjan Jõekalda ja Teet Margna, kes teleekraanidel juba rännanud läbi Venemaa ja Lõuna-Ameerika, on aastavahetuse erisaateks võtnud ette koduse Eesti. «Kaks kanget – Eesti tuur 2012» näitab meeste pöörast aastalõpu-retke eesmärgiga ühe jutiga tervele Eestile tiir peale teha.

Aasta viimase tunni sisustab saade «Puhas kuld – Kanal 2 aastavahetused», mis toob eetrisse möödunud aastavahetusprogrammide säravamad hetked ja parimad palad. Saatejuht Kairit Tuhkanen annab ülevaate eelmiste aastate eksperimentidest, trikkidest ja niisama lõbusatest momentidest.

Kümme minutit enne aastavahetust näeb ka Kanal 2 vahendusel presidendi uusaastatervitust.

Pärlid

21.00 «Meie aasta Siberis – aastalõpu eri»

21.30 «Tupiktänava mehed»

22.00 «Kaks kanget – Eesti tuur 2012»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles