«Õhtusöök viiele» retseptid: kokka nagu tõelised staarid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani ja Ott-Sander Palm
Getter Jaani ja Ott-Sander Palm Foto: Christo Neemre / TV3

Reedeses «Õhtusöök viiele» saates võõrustasid külalisi laulja Getter Jaani ja tema kallim Ott-Sander Palm. 

Getter ja Ott-Sander said tuttavaks tantsusaates «Tantsud tähtedega», kus Ott-Sanderi ülesandeks oli õpetada superstaarisaatest tuntuks saanud noor ja särav laulja Getter Jaani tantsima. Kuigi armuleek noorte vahel ei lahvatanud kohe, võlus Getter Otti tõsiselt juba tantsusaates – ja seda oma rõõmsameelsuse, säravuse ja eriliste võileibadega, mida Getter tantsutrenni alati kaasa tegi! Justkui kinnitades, et armastus käib ikka kõhu kaudu.

Nüüdseks on Getter ja Ott veetnud koos oma esimesed ühised jõulud ning on sama armunud ja õnnelikud kui aasta eest. Teineteisele pühendatakse kõik vabad hetked, mis töödest ja tegemistest üle jääb. Teinekord tuleb ette ka erimeelsusi, kuid selles valdkonnas lahenevad asjad kiiresti, kuna mõlemad tunnistavad end nö pehmodeks, kes kumbki oma õigust taga ei aja. Kokkama noored kahjuks väga tihti ei satu, kuid kui see juhus siiki tuleb, on Getteril oma kraanikausioperaatorist ja maitse degusteerijast siiski päris palju abi.

RETSEPTID

1. eelroog: Tervitusamps

Vaja läheb:

mitmevilja Leiburi Röst

toorjuust

majonees

kalamari

basiilik

krevett

Valmistamine: Lõigata Leiburi mitmeviljaröstist väikesed ringikesed ja voolida õhukesteks, lasta ahjus natuke krõbedamaks. Katteks segada toorjuust ja majonees ning panna leivakestele. Kaunistuseks kalamari, basiilik ja krevetid.  

2. eelroog: Köögiviljasalat
 

Vaja läheb:

basiilik

oliiviõli

tomat

parmesani juust

jääsalat

Valmistamine: Hakkida jääsalat, tomat ja basiilik väiksemateks tükkideks. Peale riivida parmesai juusti ja kasteks oliiviõli.
 

Pearoog: Lõhe koorekastmes
 

Vaja läheb:

lõhe

mesi

vahukoor

rjazenka

maitseaine «Forest blend»

sool ja pipar

Valmistamine: Puhasta lõhefilee luudest ja määri meega. Segada rjazenka, vahukoor, maitsesta soola, pipra ja forest blendiga. Panna segu lõhele ja küpsetada ahjus kuni lõhe on pehme.
 

Magustoit-Digestive küpsise külm tort

Vaja läheb:

Digestive küpsis

vahukoor

kodujuust

mango

suhkur

Valmistamine: Purustada Digestive küpsised blenderis, samuti purustada mango. Omavahel segada vahukoor ja kodujuust ning see segu maitsestada suhkruga. Seejärel panna kaussi kihiti: esmalt küpsisesegu, seejärel kogujuustu-vahukoore segu ja kolmandana mangopüree. Seejärel panna samamoodi peale teine kiht. Serveerida kausist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles