ETV aastavahetusprogramm tõotab tulla väga kirju

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader "Tujurikkuja" sketšist "Hiid-Ansip vs Hiid-Halonen"
Kaader "Tujurikkuja" sketšist "Hiid-Ansip vs Hiid-Halonen" Foto: youtube.com/CatapultFilms

ETV on aasta viimasel päeval alati näidanud omamaist filmiklassikat – seekord leiab kavast igihalja mängufilmi «Suvi». Õhtuse kava alustuseks teeb «Aktuaalne kaamera» aastast kokkuvõtte.

Kella 18-st algab meeleolukas teleõhtu, mille iseloomustamiseks on täpne öelda: siin on kõik kohal! Armastatud näitlejad, muusikud, saatejuhid, nalja- ja šõumehed esinevad sel õhtul ETV vahendusel rahvale nii oodatud aastalõpusaadetes kui ka piduliku peomelu käigus, mida näidatakse saadete vahel. Õhtut viivad läbi Maire Aunaste ja Koit Toome.

31. detsembri õhtul on omal kohal «Õhtusöök ühele», «Saatevigad», «Õnne 13» aastalõpp, «Edekabel» ja muidugi «Tujurikkuja». Rohke Debelaki libauudised üllatavad uue formaadiga, tuues eetrisse kaks ankrut!

Lisaks näeb televaatajate poolehoiu võitnud saadete aastalõpu-eriväljaandeid. «Eesti mäng» paneb proovile saatejuhtide Margus Saare, Anu Välba ja Marko Kaljuveeri teadmised. Selgub, kui tähelepanelikult on nad sel aastal jälginud ETV saateid.

«Perepeo» muusikapered lustivad aasta viimasel päeval koos tõeliste tähtedega, teiste hulgas laulavad saates osalenutega Marko Matvere ja Ott Lepland.

Pärast südaööd on esmakordselt eetris spetsiaalselt Sven Lõhmuselt tellitud uus laul «Head uut aastat!» mida esitab Laura ning Hannah uus lugu «Only of Tonight». Veel näeb täispikka Põhja-Tallinna kontserti ja teisi muusikasaateid.

1. jaanuaril näitab ETV traditsiooniliselt Viini filharmoonikute esinemist ning Eesti Kontserdi uusaastakontserti. Aasta esimese kodumaise mängufilmina tele-esilinastub pärast õhtust «Aktuaalset kaamerat» paljukiidetud «Seenelkäik».

Ka ETV2 laseb vanal aastal minna hästi valitud programmiga. Lapsed saavad 31. detsembril rõõmustada «Pulksoni» ja teiste lastesaadete seltsis, vanematele pakutakse nostalgiat Eesti mängufilmidega «Verekivi» ja «Teisikud». Õhtuseks maiuspalaks on tõeline kinoklassika - mängufilm  «Kas tantsime?» (USA 1937) Fred Astaire´i ja Ginger Rogersiga peaosades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles