Taylor Swift tahab Harry Stylesilt last?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Swift
Taylor Swift Foto: Charles Sykes/AP

Harry Stylesi uus silmarõõm Taylor Swift hirmutab noormeest beebijuttudega.

Neiu soovib saada emaks noorelt, kuid One Directioni staar võiks selle n-ö kiire asjaga veeel vähemalt kümme aastat oodata, vahendab bändi fännileht.

«Taylor armastab lapsi ning tahab saada emaks veel enne kui ta 30 saab,» rääkis allikas väljaandele OK! Magazine. «Harryl on väga raske end tagasi hoida, kui Taylor jälle lastest rääkima hakkab,» lisas allikas ja viitas Harry soovile selle teemaga hetkel mitte tegeleda.

«Pole vähimatki kahtlust, et Harry pole lapse saamisest huvitatud. Mitte veel ja mitte ehk isegi järgmise kümne aasta jooksul.»

Taylor rääkis intervjuus ajakirjale Marie Claire, et kogu teenitud raha on tulevikus hea investeering lastesse. «Kasutan oma teenitud raha kunagi lastele hea hariduse andmiseks. Võib-olla on mul isegi rohkem lapsi kui ma esialgu plaaninud olen, minimaalselt neli. Oma geenide kellelegi teisele edasi andmine on minu jaoks alati väga köitev mõte olnud,» ütlesTaylor Swift.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles