Elu24 tõlkeosakond: millest räägib Ott-Sander Palm?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani ja Ott-Sander Palm
Getter Jaani ja Ott-Sander Palm Foto: Ekraanitõmmis TV3 videost

Lauljatari Getter Jaani elukaaslane Ott-Sander Palm ei pea end kuulsuse kaasaks vaid kuulsuseks kahe kuulsuse kooslusest sündinud suhtes.

«Kui sul on maja taga lennuväli, siis sa pead käima kuulsusega, sest siis sa saad endale lennuki,» avaldas Ott-Sander Palm TV3 saate «Õhtusöök viiele» teaser-videos.

Ott-Sander lisab, et kuulsuste teed ristuvad ja seetõttu on loomulik, et nende vahel tekivad suhted. «See on paratamatus. Ühised üritused, ühine seltskond. Kõik on väga lihtne!»

Jaanus Saago oponeerib Ott-Sanderi arvamusavaldusele ja ütleb et kõik sõltub ikkagi inimestest endist, kes suhet looma hakkavad, välistades kuulsaks olemise vajalikkuse või mittevajalikkuse.

«Kui on mõni kuulsus koos mõne nii öelda lihtsurelikuga (okei, selle kohani mõistame - Ott-Sander ennast lihtsurelikuks ei pea - aga edasi (?!)), siis on mõlemal osapoolel väga raske. Kõik see paparatsoteema ja kõik muu on nii kõrgtasemel...» pudistas Palm.

Elu24 tõlkeosakond on nõutu - ehk tuleb lugeja appi tõlkima?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles