Peets tegi unistusteprints Roberto krundi rahaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dom Party RED kostitas külalisi klubis Teater parima meelelahutusega!
Kus on pidu ja ilusad naised, seal on kohal ka Unistuste-prints Roberto
Dom Party RED kostitas külalisi klubis Teater parima meelelahutusega! Kus on pidu ja ilusad naised, seal on kohal ka Unistuste-prints Roberto Foto: Maksim Toome

Oma 300ruutmeetrise Tallinna vanalinnakorteri ärimees Roberto De Silvesteriga (34) tema Merisalu krundi vastu vahetanud Andres Peets (52) müüs selle maha.

Ööklubi BonBon ühe omanikuna tuntud ärimees Peets ehitab nüüd maja teisele krundile linnakärast eemal, kirjutab ajakiri Kroonika.

Vallatut ja lustlikku eluviisi nautiva, saates «Unistuste printsess» tuntust võitnud Roberto omaks sai läinud aastal Peetsi hiiglaslik vanalinna korter, Peets sai endale Roberto maalapi Merirahu kompleksis - ja raha veel pealegi.

«Otsustasime teha diili, millest võitsid mõlemad,» rääkis Roberto siis. «Mina olen poissmees ja sobin elama vanalinna, samas kui Peets hakkab ehitama oma perele unistuste kodu Merirahus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles