Kellena plaanib miss Kätlin Valdmets tulevikus karjääri teha?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Estonia 2012 Kätlin Valdmets.
Miss Estonia 2012 Kätlin Valdmets. Foto: Jelena Rudi

Tallinnast pärit 24aastane Kätlin Valdmets, kes pärjati Miss Estonia 2012 tiitliga, on erialalt kokk. Ise nimetab ta end pigem hobikokaks, kelle jaoks küpsetamine alati suureks kireks on olnud. Kätlin, keda on meedias viimasel ajal laulja Uku Suvistega paari pandud, rääkis Buduaarile oma kõige meeldejäävamast aastavahetusest ning uueaasta plaanidest.

Siiamaani parim aastavahetus möödus Kätlinil lapsepõlves.

«Olin veel nii noor, et pere juurest eemale linna tähistama ei kutsunud miski. Ometi on just see öö siiamaani kõige tähendusrikkamaks jäänud. Ootusärevus enne keskööd ei ole minu elus kunagi olnud nii suur, kui siis, mil koos perega kokkuhoidvalt kesköö saabudes õue tormasime.»

«Koduõues, mis asub metsaääre kõige muinasjutulisemas paigas, pole suuri linnatulesid, mis peidaks taevatähti ja maas on sel ajal alati olnud valge lumevaip,» kirjeldab Kätlin lapsepõlves veedetud aastavahetust.

«Nüüd, kus ma olen juba suur tüdruk ning «linnaluba» omast käest võtta, on linnas elamine paratamatult ahvatlevam," naerab Kätlin ja jätkab uueaasta eesmärkide teemal: «Kindlasti võtan eesmärgiks olla eelkõige veel parem inimene ning leida rohkem aega lähedaste jaoks.»

«Uuel aastal luban endale, et hoian jätkuvalt harmoonilist tasakaalu vaimus ja kehas - jätkan treeninguid jõusaalis ja hoian häid suhteid lähedaste inimestega. Võtan sihiks teha tulemusterikast tööd, mitte ainult mõelda plaanidest, vaid ka tegutseda unistuste nimel! Töötan ja kogun mõtteid, et alustada tulevikus tööd juba iseseisva ettevõtjana. Soovin kõigile kauneid rahulikke jõule ja säravat aastavahetust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles