Rasmus Rändvee: kontserdimaja lava tekitab meie bändis aukartust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» seitsmes finaalsaade
Rasmus Rändvee
«Eesti otsib superstaari» seitsmes finaalsaade Rasmus Rändvee Foto: Jelena Rudi

Lisaks sellele, et esmakordselt superstaarisaate ajaloos esitavad lauljad superfinaalis oma debüütsingleid, astub esmakorselt üks finalistidest lavale ka oma bändiga.

Rasmus Rändvee on saate algusest peale rõhutanud, kui oluline on talle tema bänd Facelift Deer ning et tema koht on just vilisevate kitarrivõimude keskel.  Selle tõestuseks ilmub ka tema esimene singel koos Facelift Deer’iga ning bändiga esitab ta seda ka Nokia kontserdimaja laval.

Lugu on  poiste enda kirjutatud.  «Oleme selle loo algusest lõpuni teinud ja salvestanud ise ning ei ole ühegi produtsendi karvast kätt kasutanud,» ütles  Rasmus. Noormehe sõnul on lugu oma olemuselt väga kaasatõmbav ja juba esimestest nootidest kipub kõigil bändimeestel naeratus suule, muidugi loodavad nad ka publiku jala tatsuma saada.

«Nokia lava tekitab «noortebändis»päris suurt aukartust ja oleme juba terve nädala olnud heas mõttes päris ärevil,» tunnistas Rasmus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles