Kuhu põrutab jõuludeks sotsiaalminister Taavi Rõivas?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna inimlik pale: Taavi Rõivas  elukaaslase Luisa Värgi ja tütre Miina Rihannaga. «Kuigi palju on üldistada,» lausub Rõivas, «et nüüd, minu ministriks saades, hakkab Reformierakond kohe tohutult rohkem minu nägu olema.»
Reformierakonna inimlik pale: Taavi Rõivas elukaaslase Luisa Värgi ja tütre Miina Rihannaga. «Kuigi palju on üldistada,» lausub Rõivas, «et nüüd, minu ministriks saades, hakkab Reformierakond kohe tohutult rohkem minu nägu olema.» Foto: Peeter Langovits

Vürtsikaid india toite armastav Luisa Värk sööb sealiha ehk korra aastas, jõulude ajal kindlasti. Naise arvates pole jõulud siiski see aeg, kui peaks kokaraamatutes tuhnima, vaid õige pühadepraad on ikka ahjuliha, vahendab Õhtuleht.

Pühadeks sõidab Luisa koos poliitikust elukaaslase, vastse sotsiaalministri Taavi Rõivase ja peagi nelja-aastaseks saava tütre Miina Rihannaga vanemate juurde Elva lähedale. «Seal metsade keskel on loodus nii kaunis, nagu asuks jõulumaal!»õhkab Luisa. «Seal ehk külastab meid ka jõuluvana, kui tal aega peaks jaguma, ja Miina saab talle oma õpitud laule esitada.»

Loe refereeritud artikli täisversiooni Õhtulehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles