TV 3: Kalevipojad Soomes, muusikud ja armastuslood

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Elu keset linna» jõuluosas kohtuvad kõik pühadelauas.
«Elu keset linna» jõuluosas kohtuvad kõik pühadelauas. Foto: TV 3

TV 3 eetris algavad pühad juba täna, kui vaatajate ette jõuab seriaali «Elu keset linna» jõuluosa, kus kogu pere pühadeärevuses askeldab ning lõpuks ka ühise jõululaua taga kokku saab.

Jõululaua taga näeb pühadeajal ka tuntud lauljaid ja nende elukaaslasi. Neljapäeval ja reedel jõuavad eetrisse «Õhtusöök viiele» erisaated, kus köögiromantikat ja jõulumeeleolu asuvad looma Getter Jaani ja tema võistlustantsijast kallim Ott-Sander Palm ning lauljatar Triin Niitoja ja tema muusikust elukaaslane Jaanus Saago.

Teisel jõulupühal on eetris aga suurejooneline kontsert «Ela ja armasta», kokkuvõte tänavu oktoobrikuus toimunud Eesti Vähiliidu 20. aastapäeva heategevusetendusest «Elu ja armastus», kus astusid üles Ivo Linna, Maarja-Liis Ilus, Lenna Kuurmaa, Märt Avandi, Birgit Varjun, Rolf Roosalu, Rosanna Lints, Estonia solistid, Otsa-kooli sümfooniaorkester, bigbänd ning E.T.A. Tantsukool.

Neljapäeval alustab TV 3s uus kodumaine telesari «Põimitud hinged», kus saatejuht Kati Toots vahendab kauneid armastuslugusid paaridest, kus kaasad on eri rahvusest. Paarid räägivad avameelselt oma kohtumise loo ning sellestki, kuidas erinev keel ja rahvus on nende elu mõjutanud. Lisaks jagavad nad televaatajaga mõnd oma pere olulist sündmust.

Enamik paaridest on sellised, kus üks pool on eestlane, teine venelane, kuid oma elust Eestis räägivad ka filipiinlane, ameeriklane, ukrainlane ja itaallane. Saatejuhina debüteerib Kati Toots, kes ka ise on setu, eesti ja vene juurtega.

Neljapäeval läheb eetrisse ka erisaade «Timmer Kalevipoegadel külas», kus Kirsti Timmer külastab põhjanaabreid, et uurida, millistes tingimustes meie Kalevipojad tegelikult töötavad. Rahvasuus levib anekdoote ja legende eestlastest tööliste uskumatutest elutingimustest Soomes. Saade annab vastuse küsimusele, kas jutud vastavad tõele ja kuidas Soomes töötavad eestlased tegelikult elavad.

Südamlikule jõulukavale paneb 30. detsembril TV 3 eetris punkti tänugala «Eestimaa uhkus», kus tunnustatakse lihtsaid inimesi, kes on korda saatnud midagi erilist ja kangelaslikku. Juba kaheksa aastat korraldatava imelise galaõhtu juhid on Annely Adermann ja Märt Treier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles