Talve suurim festival Winter Wonderland juba sel laupäeval!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Tallinn
Põhja-Tallinn Foto: Facebook

Sel laupäeval, 22. detsembril toimub Eestimaa südames, Paide Spordihallis talve suurim muusikafestival Winter Wonderland.

Pealaval muudavad õhtu unustamatuks 2012. aasta populaarseimad artistid. Üheks oodatuimaks artistiks on käesoleva aasta populaarseim ansambel Põhja-Tallinn. Lisaks annab kontserdi eurolaulik Ott Leppland ning esmakordselt astub Paides lavale pop-rocki viljelev ansambel Shanon, kes esitleb oma uut albumit. Pealaval aitab peo käima tõmmata lauljatar Renate, kelle repertuaari kuuluvad lood peatselt ilmuvalt plaadilt ning meloodilise dubstep-popiga kostitavad Awe & Eiko Altmäe.

Peale esinejaid annavad peole hoogu juurde DJd Lenny LaVida, kes on valmistanud peoks ette spetsiaalse show ning kellele sekundeerib trummidel võluv Helena Victoria Kirss. Plaate keerutab ka DJ Siim Pohlak, kes lõpetab käesoleva aastaga oma 12. aastat kestnud DJ karjääri. Lisaks on laval salapärased Crowey & Goldvoice ning võluvad dancehall talvekaunitarid. Pidu lõppeb eriti rajult, kui eetrisse tuleb Soome artistist briti bassimuusikalegendi UKF alt lugusid välja lasnud dubstepi & dnb produtsent Muffler.

Piletid Piletilevi eelmüügist enne 22.12 12€, kohapeal 15€.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles