Normann fännidele: kallid sõbrad, ega minu näitlejatöödes muutu midagi!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Normann
Henrik Normann Foto: Jelena Rudi
Savisaare meeskonnaga sel nädalal liitunud populaarne naljamees Henrik Normann võrdleb ühest erakonnast teise minekut spordimänguga, kus tuleb vahel heade tulemuste saavutamiseks lihtsalt meeskonda vahetada.

Henrik, miks otsustasid erakonda vahetada ja miks valisid just Keskerakonna?

Keskerakonnal on tugev meeskond. Tahan oma uusi ideid ja mõtteid ellu viia seal, kus näen ka vastaspoole usku ja toetust.

Ütlesid, et paljud toredad tegemised Reformierakonna ridades said tehtud ning nii mõndagi jäi tegemata. Mis tegemata jäi?
 
See, mis tegemata jäi, saab nüüd teoks. Vahel tuleb selleks lihtsalt meeskonda vahetada, et midagi saavutada.
 
Mis oleks nüüd need asjad, millega Keskerakonnas põhiliselt tegelema hakkaksid, asjad mis Sulle eriti südamelähedased on?
 
Tahan Tallinna kui peatse kultuuripealinna tegemistes kaasa lüüa.
 
Kindlasti ei tule Sulle üllatusena, et paljud fännid on Sinu erakonnavalikus väga pettunud. Mida Sa neile rahustuseks ütleksid?
 
Ega minu esinemistes ju midagi muutu. Kui mind armastati ainult Reformierakonda kuulumise pärast, siis vaevalt, et see nii oli. Kui aga tõesti, siis tuleb ju Keskerakonnast fänne juurde. Minu näitlejatöödes ei muutu midagi, kallid sõbrad! Proovin veelgi parem olla!
 
Paljud on arvamusel, et Keskerakond pakub Sulle suuremaid hüvesid. Vastab see tõele?
 
EI vasta.
 
Sinu kunagine sõber ja võitluskaaslane, Madis Milling ütles uudist kuuldes, et ei saa Sinu liitumist Keskerakonnaga objektiivselt hinnata. Samas imestas ta  siiski, mida Sulle küll lubati... Mida talle ütleksid?
 
Madis teab väga hästi. Kõik tuleb ise saavutada.

Edu Sulle, Henrik ka Elu24 poolt!

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles