Maahingeline Ivari Padar võtab maailmalõppu liiga tõsiselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees nr 2
Tegemist tundub olevat lugupeetud inimesega, kuigi see ei väljendu tema riietuses. Jääb mulje, et see mees tunneb oma väärtust ega hooli suurt sellest, mida teised tema riietumisstiilist arvavad. Tuletab meelde soome filmirežissööri Aki Kaurismäkit, kelle käitumist mujal maailmas mõistetakse vaikselt hukka, olles samas uhked tema saavutuste üle.
Pildil poliitik Ivari Padar.
Mees nr 2 Tegemist tundub olevat lugupeetud inimesega, kuigi see ei väljendu tema riietuses. Jääb mulje, et see mees tunneb oma väärtust ega hooli suurt sellest, mida teised tema riietumisstiilist arvavad. Tuletab meelde soome filmirežissööri Aki Kaurismäkit, kelle käitumist mujal maailmas mõistetakse vaikselt hukka, olles samas uhked tema saavutuste üle. Pildil poliitik Ivari Padar. Foto: Peeter Langovits

«Mina valmistun maailmalõpuks tõsiselt ja kindlasti minu lähikondsed ka,» kinnitab poliitik ning loetleb üles oma varud: «Mis ma ikka erilist teen, varun tikku ja seepi ning soola ja makraone, no ikka valmistun kõigeks, mis tuleb.»

21. detsembril on ta enda sõnul sõbra sünnipäeval.

«Ta peab seda muide garaažis, nii et võib-olla on see kuidagi väga erilise ja märgilise tähendusega.»

«Kui valguskapslid peaks Maa peale laskuma, eks me seda seal pidulaua ümber näeme ja võimalik, et seal ka tähevärava läbime,» räägib mees, kes tõdeb ajakirjale Naised antud intervjuus, et 2012. aasta on olnud keerulisem kui varasemad.

Padari sõnul on ta sel aastal tundnud mitmesugust kaotusvalu ja samas rõõmu ilmakodanikest - palju on lahkunuid, keda jään taga igatsema, aga eks see ongi elu ja meie elu läheb ju edasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles