Ülipopulaarne Ewert and The Two Dragons annab Rock Cafes lisakontserdi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio 2 Aastahitt 2011 kuulus bändile Ewert and The Two Dragons.
Raadio 2 Aastahitt 2011 kuulus bändile Ewert and The Two Dragons. Foto: Jelena Rudi

Tänavu mitmete kohalike ja rahvusvaheliste auhindadega pärjatud Ewert and The Two Dragons annab aasta viimased kontserdid kodupublikule 28. ja 29. detsembril kontsertklubis Rock Cafe. Piletid 29. detsembri lisakontserdile on alates tänasest Piletilevis müügil. Esimene kontsert müüdi välja vaid nelja päevaga.

2012. aasta on osutunud bändile murranguliseks ning seda ilmestavad 110 kontserti väljaspool Eestit, lepingud mainekate firmadega nagu Warner Bros Records, Pitch & Smith ja BMG Rights Management ning jaanuaris festivalil Eurosonic kätteantav European Border Breakers Award.

Draakonid on ühtlasi nomineeritud Euroopa Festivalide auhinnagaalal «aasta uue tulija» kategoorias. Aprillis 2011 ilmunud albumist «Good Man Down», mille nimilugu valiti jaanuaris R2 Aastahitiks ning mis veebruaris tõi bändile viis Eesti muusikaauhinda, on tänaseks saanud viimaste aastate üks enim-müüdud Eesti artisti albumeid maailmas.

Vaid mõned nädalapäevad tagasi saabus ansambel tagasi poolteist kuud väldanud Euroopa tuurilt, mille raames astuti üles klubides ja festivalidel Prantsusmaal, Hollandis, Belgias, Saksamaal, Ungaris, Šveitsis, Austrias ning Sloveenias. Oktoobris esinesid Draakonid kahekümnes osariigis Ameerika Ühendriikides.

Ewert and The Two Dragonsi erikülalised Rock Cafes on 28. detsembril Argo Vals ja 29. detsembril Frankie Animal.

Piletid on saadavalt Piletilevi müügipunktides ja veebis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles