Galerii: Baile-Bon pakkus silmailu täie raha eest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval toimus Martini esitlusel linna kõige lõbusama üritustesarja Baile-Bon suursugune teine sünnipäevapidu ööklubis BonBon, mille seekordne erinimetus oli Baile-Bon Royale.

Peo seekordsed erikülalised olid salsa DJ-d Guy Raphael USA-st ja Rain Tallinnast ning tantsuõpetajatest olid esindatud Luiz Izzo Mehhikost ning Jorge Hinojosa Ecuadorist.

Peasaalis tõi kõige kaasakiskuvamad latiino- ja venerütmid rahvani resident DJ Sonic. Lisaks pakkusid hulgaliselt silmailu latiino Go-Go tantsijad ning meeldejääva elamuse jättis tuntud latiinohitte laulnud Beata Ushkovkaya.

Järgmine suursugune salsapidu Baile-Bon leiab aset uuel aastal pärast pisikest vahepausi laupäeval 16. veebruaril ööklubis BonBon, kuhu soovitav juba kohe praegu laua broneering ära teha.

Lisaks sellele teeb linna kõige lõbusam pidu Baile-Bon oma sünnipäeva puhul kõigile ürituse austajatele väga erilise kingituse, korraldades sellel reedel, 21. detsembril sünnipäeva party tour-i Pärnusse ööklubisse BRAVO!

Vaata lisainfot kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles