Indialane on elanud puu otsas üheksa kuud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Guaav
Guaav Foto: Wikipedia.org

Indias Varanasis on kuulsaks saanud mees, eks on viimased üheksa kuud elanud puu otsas.

Mees ronis puu otsa, kuna ta naine pettis teda ning ta ei tule alla enne kui naine petmise eest talt andeks palub, edastab deccanchronicle.com.

25-aastane Sanjay töötas Mumbais kui ta abiellus. Mehe tegelik kodukoht on Varanasis asuv Ramagaon. Ta võttis naise Tara Mumbaisse kaasa. Ühel päeval kui ta töölt varem koju jõudis, nägi ta oma naist üsna kompromiteerivas poosis koos naabruses elava mehega.

Šokeeritud Sanjay läks järgmisel päeval koos naisega kodukohta Varanasi tagasi. Paari tüli kestis edasi ning naine kolis oma vanemate juurde.

Sanjay lahendas enda jaoks olukorra sellega, et ronis kodu juures oleva guaavi otsa. Mehe sõnul ronib ta alla alles siis, kui naine ta ees vabandab ja tema juurde tagasi kolib.

«Ta ronis puu otsa 9. märtsil ning on alates sellest ajast puul. Kui me oleme püüdnud teda puu otsast alla saada, ütles ta, et teeb enesetapu,» sõnas Sanjay ema.

Kohalike sõnul tuleb mees vahel puu otsast alla ja jalutab pisut, et jalgu sirutada. Kui keegi talle läheneb, ronib ta uuesti kiiresti puu otsa.

Nähes mehe enesekindlust, ei ole külaelanikud temast politseile teatanud.

«Kardame, et kui me välisabi otsime võib ta end vigastada. Niikaua kuni ta on seal turvaliselt, oleme tema üle rõõmsad,» sõnas mehe õde Nisha.

Esmalt toitus Sanjay guaavi viljadest, kuid kui need otsa said, läks ta kodutoidule üle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles