Andres Peets: portaal oleks tulnud juba varem kinni panna

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Peets
Andres Peets Foto: Raigo Pajula
Alates tänasest suletud meelelahutusportaali TopTop.ee-d omanud Trust Media Eesti AS-i juhi, Andres Peetsi sõnul oleks tulnud portaal tegelikult kinni panna juba varem.

 

«Vastu võetud otsus, portaal sulgeda, on väga põhjalikult ja pragmaatiliselt läbi mõeldud, meil ei olnud enam mõtet teiste portaalidega konkureerida,» selgitab Peets.

«Nägin ise viimase pooleteise kuu jooksul, kui raske on seda ärimudelit teostada. Võtsin hulga müügimehi tööle, aga vajalikku tulemust ei tulnud ega tulnud».

«Käisin ise kõik meediaettevõtted läbi, aga käikude tulemusel selgus, et reklaamiraha pole jagamiseks mõeldud. Viis suuremat portaali võtavad selle lihtsalt ära.»

«Meil läks suhteliselt hästi. Prognoositud klikkide arv oli aasta lõpuks 80 000, aga rahaks muuta on seda hetkel kahjuks võimatu. Postimehe grupi potile ei ole võimalik lähedalegi pääseda.»

Ehk oleks aidanud kulude kokkutõmbamine, töötajate vähendamine?

«See on mõttetu. Tegevuse marginaalseks tegemine, pean silmas. Mida sa teed portaali kahe inimesega, see on lihtsalt susserdamine.»

Järsku oli teil eesotsas vale peatoimetaja?

«Delikaatne küsimus, millele ma kahjuks vastata ei saa. Portaali töötajatega olin ma igatahes väga rahul.»

«Tegelikult olin ju mina selle projekti käivitaja ja initsiaator, järelikult mina ka vastutan. Mina oma kaastöötajate kohta midagi halba ei saa öelda. Tähismaa oli hea veebitundmisega inimene. Minul endal polnud lihtsalt piisavalt kogemust.»

Portaali endiselt peatoimetajalt Ingrid Tähismaalt ei õnnestunud meil kahjuks kommentaari saada.  

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles