Von Krahl kutsus Tallinna lastekodude lapsed tasuta teatrisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Von Krahli Teater kutsus jõulueel Tallinna lastekodude ja laste turvakodude lapsed tasuta teatrisse vaatama Mart Kolditsa uuslavastust "Von Krahli muinasjutud" - pildil näitleja Ivo Reinok
Von Krahli Teater kutsus jõulueel Tallinna lastekodude ja laste turvakodude lapsed tasuta teatrisse vaatama Mart Kolditsa uuslavastust "Von Krahli muinasjutud" - pildil näitleja Ivo Reinok Foto: Von Krahl

Von Krahli Teater kutsus jõulueel Tallinna lastekodude ja laste turvakodude lapsed tasuta teatrisse vaatama Mart Kolditsa uuslavastust «Von Krahli muinasjutud», mis esietendub täna, 19. detsembril kell 18.

Teatri kollektiivil ning kogu lavastusgrupil on vaid hea meel teha jõulukink neile lastele, kes ise etendusi väga sageli vaatama ei satu. 

Lastelavastus «Von Krahli muinasjutud» põhineb Hiina muinasjuttudel ning on mõeldud vanusegrupile 7 kuni 77 eluaastat.

Lavastuses jutustatakse lugu pimedast poisist, kes kasvab üles metsas loomade keskel, õpib seal loomadelt muinasjutuvestmist ja leiutab lindude laulu järgi maailma esimese pilli. 

Poiss, taibates, et on pime,  läheb inimeste keskele endale uusi silmi otsima, sattudes nii veel pöörasematesse seiklustesse... 

Tegemist on hoogsa ja kaasakiskuva looga, mida vürtsitavad ootamatud käänakud ning naer läbi pisarate. 

Lavastaja Mart Koldits, kunstnik Eve Ormisson.

Mängivad Liina Vahtrik, Ragne Veensalu, Ivo Reinok, Kait Kall ja Ott Kartau.

Etendused 19., 20., 21. ja 22. detsembril 2012 ning 3., 4., 5., 6., 8., 10., 11., 13., 14., 15., 17., 18. ja 19. jaanuaril 2013.

Etenduse pikkus 1 tund.

Piletid müügil Piletimaailmas, Piletilevis ja Von Krahli Teatri kassas.

www.vonkrahl.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles