Triin Randloo põgeneb jõulupühadeks tütrega maale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Randloo
Triin Randloo Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Noor ja tegus Triin Randloo, keda enamik meist teavad kui saate «Eesti tippmodell» tegevprodutsenti, plaanib uuest aastast taas hakata pidama saatejuhi ametit. Praegu on Triin aga maineka suurettevõtte turundusjuht ning vabakutseline stilist. Buduaar küsis Triinu käest, kes kasvatab ka imearmsat 7aastast tütart, mida tähendab tema jaoks jõulutunne.

Triinu jaoks on jõulud õige aeg linnakärast eemale saamiseks.

«Jõulutunnet defineerib iga inimene enda jaoks omamoodi. Minul seostub sellega usaldus, soojus ja traditsioon ning tahe olla koos lähedastega. Lisaks sellele ka anda sama soojust edasi enda pisikesele 7-aastasele tütrele, kes tegelikult enam nii väike polegi,» muigab Triin.

«Kuna meil on talu, koht, kus on juured juba väga ammusest ajast, siis sinna me koos tütre ja lähedastega peitu poemegi. Iga-aastane kodune piparkoogilõhn, isaga koos metsast jõulukuuse toomine - neid pisikesi, ent samas väga olulisi nüansse on niivõrd palju. Kõige tähtsam on muidugi see, et ollakse koos,» hindab Triin jõulude juures eelkõige emotsionaalseid väärtusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles