Michael Douglase poeg sai vanglas peksa

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Douglas (paremal) ja ta poeg Cameron Douglas
Michael Douglas (paremal) ja ta poeg Cameron Douglas Foto: SCANPIX

Hollywoodi staari Michael Douglase poeg kannab vanglakaristust ning ta sai vanglas peksa.

34-aastane Cameron Douglas saadeti trellide taha 2010. aastal narkootikumide tarbimise ja smugeldamise pärast, edastab New York Post.

Cameron Douglas sai müstilisel kombel jala- ja sõrmeluu murrud, kui vangla gängijuht sai teada, et see mees tunnistas kohtus narkokaubandusega tegelevate isikute vastu ning nimetas Douglast äraandjaks.

Narkogängi juht lubas Cameron Douglase peksmise eest maksta 100 dollarit. Peksmine toimus jalgpallimängu ajal, et seda varjata.

Cameron Douglas sai vihje, et teda võidakse rünnata. Ikkagi sai ta mängus vigastada, sest tal murdus reieluu ja mitu sõrmeluud.  Ta sõnas haiglas, et see juhtus jalgpalli tõttu.

Esmalt olevat arst arvanud, et tegemist on vaid luumõraga. Valediagnoosi tõttu sai mees trombi.

«Cameron tahab valediagnoosi pannud arsti kohtusse kaevata,» sõnas juhtumiga kursis olev allikas.

Michael Douglas külastas haiglas olevat poega.

Cameron Douglas saadeti kümneks aastaks trellide taha 2010. aastal. Ta varasemate tunnistuste põhjal vähendati ta vanglakaristust viiele aastale. Samas aga sai 4,5 aasta pikkuse lisakaristuse narkootikumide salakaubanduse eest.

Cameron Douglas peaks vanglast vabanema 2018. aastal.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles