Loe, milliste emotsioonidega lahkus superstaarisaatest Toomas Kolk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» kaheksas finaalsaade 
Toomas Kolk
«Eesti otsib superstaari» kaheksas finaalsaade Toomas Kolk Foto: Jelena Rudi

Superstaarisaatest kolmanda koha napsanud Toomas Kolk lubas Elu24-le, et ei pööra oma fännidele selga ning on avatud koostööle ka Mart Sanderiga.

Kolmas koht superstaarisaates. Kas see ületas ka kuidagi sinu enda ootusi?

Loomulikult ületas. See on ulmeline, et see jörisev bass, kes alguses ei osanud mikriga viisigi pidada, end lõpuks siia kolme hulka välja murdis. Tegin läbi väga suure arengu ja see ongi suurim asi, mida ma siit kaasa võtan.

Mart Sander ütles enne tulemuste teatavaks tegemist, et kui peaksid selle saate võitma, siis sinu ja tema koostööl on kindel kriips peal. Mis sa sellest kommentaarist arvad ning kas teeksid temaga koostööd?

Jah, aga ma olen suhteliselt kahe jalaga maa peal, et  kui midagi tuleb, siis kindlasti arutame. Mart Sander lubab emotsiooni pealt teinekord paljudele erinevaid asju, mida talle endale ehk teinekord nii palju ei lubata.

Aga kui pakkumine tuleb?

Idee poolest oleks see väga kihvt. Operett on väga lahe asi ja arvan, et hetke seisuga sobibki see just mulle kõige paremini.

Oled endale päris suure fännibaasi kogunud, kuid suundud ise varsti Soome tagasi koolipinki. Kuhu sa fännid jätad? Kas sind on ka võib-olla sellise kergema muusika juurde tagasi oodata?

Äkki ma tilgutan fännidele paar lookest, mis ma siis kirjutan.

Lubad sa fännidele, et ei kao ära?

Ma olen ju inimene, kus ma ikka kaon.

Inimesed tahavad sind veel laulmas näha ja kontserdile tulla.

See ei sõltu praegu ainult minust. See sõltub sellest, mis pakkumisi ja asju tuleb, kui tuleb.

Oled selleks valmis ja motiveeritud?

Muidugi. See oleks ju fännidele näkku sülitamine, kui ma nüüd neile selja keeraksin.

Kuidas fännid sinuga ühendust saavad?

Facebooki fännilehel. Seal võivad nad kõike head ja halba öelda, mis nad arvavad.

Kas lisaks fännilehele on lootust, et võtad vastu ka isiklikke sõbrakutseid?

Mõnikord olen võtnud jah. Aga enamasti need, kes ainult «mis teed?» oskavad küsida, nendega nagu väga ei ole mingit fännijuttu tulnud. Üks väga armas 7-aastane poiss, kes õpib tšellot, uuris, et kuidas see elu siin on. Temaga oli väga tore rääkida, sellised asjad teevad rõõmu.

Milline superstaarisaate lugu sulle endale kõige rohkem meeldis ja meelde jäi?

Kui välja arvata see, et ma ei osanud algul kõrvamonitori kasutada ehk siis laulsin esimesed paar rida veerand tooni kõrgemalt, siis ma ise olen väga rahul selle Elvise lauluga «A Little Less Conversation». Ja siis mulle meeldis väga see tänane duett.

Kuidas te selle nii kiirelt kokku saite? Liisi oli ju Inglismaal.

Me olime seda lugu tegelikult umbes nii kümme päeva tagasi igaks juhuks korraks puudutanud või riivanud, siis kui Liisi veel Eestis oli. Aga ega siin pole midagi uut ju – Liisi on professionaalne muusik, tuleb kohale ja vaatab, mida ta laulma peab. Nii on ta varem ju teinud kümneid, kümneid ja kümneid esinemisi. See on muusiku elu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles