Rasmus Rändvee superfinaalist: Elina on aus vastane

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Rändvee
Rasmus Rändvee Foto: Jelena Rudi

Superstaarisaate superfinalist Rasmus Rändvee rääkis Elu24-le, milliseks vastaseks hindab ta Elina Borni ning mis ootab teda ees järgmisena.

Milline vastane on Elina Born?

Ma hindan Elinat tohutult tugeva vastasena. Samas on ta aus vastane ja mina üritan ka olla. Me lihtsalt läheme ja vaatame, et kumb meist on parem artist.

Mida sa pead silmas selle aus olemise all?

Me mängime ausa mängu ja vaatame, kumb sellel päeval paremini laulab.

Nägin, et oled ka oma bändiga Facelift Deer Eesti Laulu konkursil osalemas. Millal sa nüüd veel sellega tegeleda jõudsid?

Ma laulsin selle laulu («Dance» - toim.) tegelikult sisse siin saate ajal enda häält kurnates. Austusest enda bändi vastu mõtlesin, et võiks Eesti Laulule ka proovida ja siis saigi see lugu sisse lauldud.

Oled konkursile pääsemise üle kindlasti rõõmus?

Väga hea meel on. Aga ma kasutan juhust ja teen promo teisele tüdrukule  – Elina sai ju ka edasi. Ükskõik mis siis järgmisel pühapäeval juhtub, meie võitleme uuesti ehk siis meil on kaks võimalust. Eks näeb.

Seal on ju veel tuttavaid nägusid ees, näiteks Anisa Vänikver sai ka edasi.

Tegelikult on jah väga palju tuttavaid nägusid. Superstaarisaade on suurepärane võimalus kõikidele noortele artistidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles