Vene pidu: soomlane möllas mootorsaega, Tanel Padar trikitas kaunite naistega

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 7. detsembril toimus ööklubis 777 Music Factory poolt korraldatav populaarseim vene ürituste sari TANTSUPARADIIS - Танцевальный Pай, alapealkirjaga «Trikkide öö».

Laval möllas saemees Soomest

Esmakordselt esines ööklubi laval kahekordne rekordiomanik Guinnessi rekordite raamatus, paljude rahvusvaheliste festivalide tšempion – trikimeister ja illusionist – Juha Kurvinen Soomest, kelle programmi erinumber oli maailmarekordi trikk - töötava mootorsaega žongleerimine!

Nagu tavaks saanud valiti ka õhtu kõige stiilsem paradiisineiu!

Õhtu kaks peavõrgutajat olid residendid: DJ Denis KarabljOFF ja DJ Sonic

Kohal oli ka meie esirokkar Tanel Padar

Muusik ja bändi The Sun solist Tanel Padar rääkis ETV viimases saates «Kahekõne», et peod ja joomatuurid on jäänud tema jaoks pigem minevikku, sest vanusega on tekkinud teised huvid.

Saatejuht Priit Kuuse küsimusele, kas Padari elu on sex, drugs & rock'n'roll, vastas muusik, et eks ta kunagi minevikus oli. «Vanus hakkab ka veits tuksuma peas ja ei ole enam sellises nooruses, et nädal aega jutti pidutseda. Tekkinud on teised huvid: lugeda raamatuid, käia koolis, õppida,» vastas Padar.

Õnneks on meie esirokkaril siiski vahel ka mahti külastada meie ööklubisid. Seekord oli Tanel klubis oma tüdruksõbra Kristel Mardisoo ja tema kaunite sõbrannadega. 

Samal peol oli ka Taneli ekspruut Evely Ventsli ning särav seltskonnastaar Gerly Rosenfeld.

Vaata suurt pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles