Suur ROOSA ELEVANT hullutas pidulisi Klubis Teater!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 8.detsembril, toimus Klubis Teater taaskord ülemeelik, Suur ja Roosa Stoli ürituste sari ELEVANT, kus roosale atmosfäärile ning roosasid kostüüme kandvatele, silmipimestavalt kaunitele dresseerijatele lisaks võis kõikjal kohata ka elevandi toetuseks Roosasse riietatud külalisi!

Elevant, see on pidu, kus Klubi Teater kattub üheks ööks pehme roosamanna sisse, pakkudes veel suuremat, veel roosamat ning veel kvaliteetsemat meelelahutusprogrammi, kui suudate ettegi kujutada.

See on öö, kus on lubatud unustada reaalsus ning vaadata elu helgemates toonides – vaadata elu läbi roosade prillide!

Järgmine Elevant leiab aset juba jaanuaris, aga sel reedel, 14. detsembril, käivitub Klubi Teatris uus kirgedest lõõmav ürituste sari LOVE, mis toob külastajateni parima vägeva meelelahutuse.

Laupäeval, 15. detsembril, toob Klubi Teater taaskord külastajatele koju kätte Las Vegase, pakkudes Vegasele omast sära ja hasarti Olympic Casino poolt. Õnneratta tõmbab käima DJ Kikko. What happens in Vegas stays in Teater!

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles