Lugejamäng: võida «Kättemaksukontori fänniraamat»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kättemaksukontori fänniraamatu» esikaas.
«Kättemaksukontori fänniraamatu» esikaas. Foto: TV3

Eesti populaarseima krimisarja fännidele on teatada rõõmus uudis - juba järgmisel nädalal jõuab müügile «Kättemaksukontori fänniraamat», kust leiavad põnevat lugemist, nuputamist ja üllatusi nii suured kui ka väiksemad sarja austajad.

«Kättemaksukontori fänniraamatusse» on kogutud sarja stsenaristi Mihkel Ulmani poolt kirja pandud kümnekonna tegelase värvikad iseloomustused, Frida Arraku, Marion Pärna ja Häidi Õigepauluse lühiankeedid ning põnevat nuputamist erinevate tele-eetris nähtud lugude kohta. Humoorikas võtmes sisule lisavad vürtsi pildimäng, stiilsed fotod ja meeskonna tutvustus; loomulikult on raamatu vahel ka äge fänniposter ja -kleepsud.

Fänniraamatu koostamise idee tekkis tänu kirglikule fänniliikumisele, mis sel suvel Eestimaad raputas. «Meenutan - säärast möllu, mille tunnistajaks olime  augustis heategevusmeenete müüki alustaval fännitunnil Tallinna Kaubamajas, pole siinmail varem nähtud.»

«Samuti poleks osatud uneski näha, et Marion Pärna tulistamine ühel pimedal novembrikuu neljapäevaõhtul toob kaasa üldrahvaliku leina ning vallandab meeleavalduste laine. Just tänu austajate innustavale energiale see eriline raamat sündiski,» selgitas TV3 avalike suhete juht Annely Adermann.

TV3, teletootja BEC ja Kirjastus Tänapäev ühendasid jõud ning alates 20. detsembrist on fänniraamat müügil. Raamatu on kujundanud Angelika Schneider ja toimetanud Mari Karlson.

2009. aastal TV3s alustanud «Kättemaksukontorist» on tänaseks saanud Eesti populaarseim krimikomöödia, millele elavad kaasa sajad tuhanded televaatajad. Eelkõige tänu austajate huvile on sari väljunud tele-eetrist, tuues erinevate ettevõtmistega rõõmu paljudele.

«Kättemaksukontori fänniraamat» jõuab raamatulettidele üle Eesti alates 20. detsembrist.

LUGEJAMÄNGU INFO:

Elu24 loosib ühele õnnelikule lugejale «Kättemaksukontori fänniraamatu».

Selleks, et osaleda loosimises, tuleb minna Elu24 Facebooki seinale, hakata Elu24 fänniks, vajutada like ning jagada postitust «Lugejamäng: võida «Kättemaksukontori fänniraamat»» ning kirjutada postituse alla oma e-maili aadress, mille kaudu saame teiega ühendust.

Lugejamäng lõpeb järgmisel neljapäeval, mil avalikustame võitjate nimed Elu24 Facebooki seinal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles