Laulja Morrissey süüdistab hertsoginna Catherine`i medõe surmas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Morrissey
Morrissey Foto: SCANPIX

Briti laulja Morrissey süüdistab lapseootel hertsoginna Catherine`i selles, et üks haiglaõde enesetapu tegi.

Morrissey arvates ei ole juhtunus süüdi pilakõne teinud Austraalia saatejuhid Michael Christian ja Mel Graig, vaid rasedusiivelduse tõttu haiglas ravi saanud hertsoginna ja Briti kuninglik perekonda.

Ansambli The Smiths laulja teatas Uus-Meremaa 3News telekanaline, et medõde Jacintha Saldanha ei teinud enesetappu raadiosaatejuhtide tõttu, vaid hertsoginnast tekkinud pingete tõttu.

Morrissey arvates ei vajanud Catherine haiglaravi.

«Mitte keegi ei näe juhtunu põhjustajana Catherine`i. Ta ei tunne medõe surma tõttu mitte mingit häbi ning ta ei tunne naise perekonnale kaasa. Briti kuningliku perekonna ülbus on šokeeriv ning ma ei saa aru, miks keegi selle vastu ei võitle,» lausus laulja.

Õukonna kinnitusel olevat nii print William kui ka ta naine Catherine olnud Saldanha surmast šokeeritud.

Meedia andmetel ei teadnud Saldanha perekond naisele tehtud pilakõnest. Sellest said nad teada pärast seda, kui naine oli endalt elu võtnud.

Londoni ühes haiglas töötanud Saldanhale tehti pilakõne, milles Austraalia saatejuhid teesklesid, et on kuninganna Elizabeth II ja prints Charles, kes küsisid hertsoginna tervisliku seisundi kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles