Maagiline kuupäev Mihkel Rauale õnne ei toonud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud.
Mihkel Raud. Foto: Liis Treimann

«Otsus abielluda oli ikka enne, kui see kuupäev pähe torgatas. See ei käinud päevanumbrite järgi, vaid ikka selle järgi, et me teineteist armastame,» ütles muusik, tele- ja raadioajakirjanik ning kirjanik Mihkel Raud erilise pulmapäeva kohta Naistelehele antud intervjuus. 

«Kui ma naist kosisin, siis mõtlesin, et oleks ju tore teha pulmad suvel. Juhtumisi sobis just see kuupäev meile kõige paremini. See ei olnud mingi maagiline kuupäev, mida oleksin kaheksa aastat oodanud. See on lihtne kuupäev, mida on hea meeles pidada,» põhjendas ta.

Mihkel nimetas kinnisvaramaaklerit ja raamatutoimetajat Pärlet oma tõeliseks armastuseks – naiseks, kellega ta tahab elu lõpuni koos olla.

7. juulil 2007 registreerisid nad abielu Rakvere perekonnaseisuametis. Järgnes 60 külalisega uhke pulmapidu. Paraku andis paar pärast viit abieluaastat lahutuspaberid sisse ning Mihkel ja Pärje on septembri algusest taas vallalised.

Täna on Mihkel Raua käevängus nooruke teleseriaalistaar ja juuksur Liina Vahter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles