Politsei korraldas Pärnu stripikatesse reidi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reporter toob teieni nädalavahetuse politseireportaaži Pärnust. Seekord võeti ette ka tõsine korrakaitseoperatsioon muuhulgas Pärnu striptiisibaaridesse.

Reede õhtul olid politseil käed, jalad tööd täis. Ette võeti Pärnu ööklubid, striptiisibaarid ja kõrtsud, et koostöös Päästeameti ja Migratsiooniametiga kontrollida lõbustusasutuste tuletõrjesüsteeme, töötajate lepinguid ja otsida tagaotsitavaid ja illegaale.

Kuna öötunnid on üürikesed, siis ette võeti seekord vaid kolm kohta: hotell St. Peterburg, stripibaar Nastja ja stripiklubi Relax. Kompleksid piirati ümber, et keegi salaja putku panna ei saaks.

Kuidas reageerivad taolisele politseiaktsioonile hotellide ja baaride külastajad? Oli see neile ehmatav?

Operatsiooni juht Karin Muskat: Inimesed väga ehmusid ja ametnikud selgitasid oma öise operatsiooni eesmärke.

Hotellis St. Petersburg leiti alkoholirikkumisi ja hotellipidajale tuli ka selgitada ja meelde tuletada turismiseaduse nõudeid.

Mõni hetk peale politsei stripiklubisse Nastja sisenemist, väljus lõbustusasutusest lõbus härra Juhan Uuspõld, kes nädalavahetuse meeleolus läks segadusse ja unustas kümme sekundit peale väljumist, et kust ta just tuli.

Politseitöös saab kordaläinuks lugeda neid reide, kus leitakse kurikaelu, kui ka selliseid reide, kus rikkumised on vaid väikesed.

Karin Muskat: Selliseid koostöid nagu täna öösel, kus osales 20 ametnikku, võiks kindlasti jätkata.

Kui linnas on kõik korras, saab ju ka politseinik teenitud puhkusele minna.

Mida sina taolistest aktsioonidest arvad, kui keset südaööd näiteks hotellis sinu dokumente kontrollitakse?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles