Liisi Eesmaa naudib neoonvärvilist nu rave'i

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Eesmaa
Liisi Eesmaa Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

Täna õhtul esitles MTV Eesti saates «Kuulsuste edetabelis» oma kõigi aegade lemmiklaule moekunstnik ja stilist Liisi Eesmaa.

Kõigi futu-Barbie'de unelmate disainer Liisi on kirjeldanud oma stiili kui «Barbarella meets Princess Leia» ehk «totaalne sünteetiline kaos, korrapäratu ja kriiskav, efektne ja humoorikas ühtaegu.»

Melomaan-Liisi kuulmekäikudest on aegade jooksul läbi sõitnud nii monokroomset indiet kui neoonvärvilist nu rave'i; nii läptop elektroonikat kui bängivat prantsuse house'i.

Kas Liisi «elu edetabel» on sama kirev ja eklektiline kui ta moelooming? Millise kostüümiga ta seekord avalikkust rabab?

Tõde selgub MTV Eesti kanalil.

2007. aasta novembris alanud saates on oma elu heliribasid esitlenud ka Joosep Järvesaar, G-Enka, Karolin Kuusik, Kallervo Karu, Stem, Elektra, HU?, Sabrina, Martin Veisman, TommyBoy, Ines, Lowry ja Lenna Kuurmaa.

Liisi Eesmaa «Kuulsuste edetabeli» kordused:
T, 19.02. kell 9
L, 23.02. kell 13
E, 25.02. kell 13
N, 28.02. kell 9

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles