Urmas Sõõrumaa versus James Bond?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Sõõrumaa.
Urmas Sõõrumaa. Foto: Andres Haabu

«Läheb veel palju aega, enne kui mõni mu lastest mind kangil trikkide tegemises edastada suudab,» pajatab ärimees Urmas Sõõrumaa (51), Kroonika veergudel. Mees hoiab keha ja vaimu virgena idamaiste õpetuste abil.

Mida on ühist Urmas Sõõrumaal ja James Bondil?

Need on praktiliselt üks ja sama. Me oleme teinud USS Securitysse märkimisväärse investeeringu – praeguseks on meil praktiliselt kõik autod numbriga 007.

Milline sünnipäev jääb sulle elu lõpuni meelde?

Üks selline oli kindlasti minu kahekümne viies. Teate ju küll noori selles vanuses – jõuvarudega arvestamine ei olnud sel ajal mu tugevaim oskus. Olin umbes viiskümmend kuus tundi järjest üleval olnud ja üritasin seejärel autoga koju jõuda.

Ma ei tea, kui purjus ma olin, aga ikkagi vägagi «sõiduvõimeline». Viimasel koduni jäänud kilomeetril pidasin ma auto neli korda kinni. Jooksin ümber selle ja peksin ennast.

Debateerisin endaga juba selle üle, et kas tõesti jään siia, 500 meetri kaugusele kodust tee äärde magama või jõuan koju. Jõudsin.

Pikemalt loe värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles