Williams kritiseerib: Beyoncé kõlab, nagu tal oleks viis klassi haridust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyonce
Beyonce Foto: SCANPIX

Ameerika telekuulsus Wendy Williams teenis Beyoncé fännide silmis miinustpunkte.

Naine arutles oma saates lauljatari peagi ilmuva dokumentaalfilmi treileri üle. «Vaatan seda filmi kindlasti, siis saan ehk aru, mis naisel öelda on. Teate, ta ju tegelikult ei oska rääkida. See kõik kõlab täpselt nii, nagu tal oleks vaid viis klassi haridust. Päriselt,» kritiseeris Williams lauljatari oma saates.

Kriitika peale said kurjaks Beyoncé fännid, kes selle peale stuudios häält tõstsid. «Vabandage väga, aga peame siiski labidat labidaks kutsuma,» tuleb saatejuhi arvates asju õigete nimedega nimetada.

Dokumentaalfilm linastub 16. veebruaril. Film toob vaatajateni Beyoncé kontsertide telgitagused ning intervjuud staari endaga. «Kõik teavad Beyoncé muusikat, aga vähesed tunnevad teda kui inimest,» ütles HBO esindaja Michel Lombardo filmi kohta. «Lisaks lavaglamuurile näeb filmis ka Beyoncé’d, kes haavatav, habras ja unustamatu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles