Video: Lõuna-Korea breikarid saabusid Eestisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korea breiktantsu võistkond Jinjo Crew võitis tänavu Inglismaal UK B-Boy Championshipi.
Korea breiktantsu võistkond Jinjo Crew võitis tänavu Inglismaal UK B-Boy Championshipi. Foto: Erakogu

Täna peetakse Tartus Vanemuise kontserdimajas maha tulised breigivõistlused. 12. korda toimuvale Battle of EST toob kokku Ile nelja tänavuse globaalse mastaabiga suurvõistluste võitjad ja liidrid.

Kohal on ka mitmeid aastaid järjest nii kohalikke Korea võistlusi võitnud kui ka paljudel USA ja Euroopa võistlustel triumfeerinud JinJo Crew tiim. Meeskond pärineb Seoulist, Lõuna-Koreast ning hakkas tegutsema 2001.aastal.

Grupp kujutab endast kampa sõpru, kes on loonud endale väga äratuntava ning unikaalse ja visuaaselt lummava tantsustiili, mida üle maailma ka ohtaralt tunnustatud on.

JinJo Crew näol on kahtlemata tegemist ühe oma põlvkonna kõige meeldejäävama ning tugevama breigimeeskonnaga nii kodumaal kui ka kogu maailmas. Nende visuaalset stiili on kirjeldatud kui «inim-origamit»ehk «inim-pabervoldikuid» - kui JinJo Crew tantsima hakkab, siis moodustavad nad omavahel tõeliselt vaatemängulisi mustreid ja kujundeid, mis eiravad ratsionaalselt meelt ja loodusjõudusid.

Vaata videost, kuidas Korea kuulsaima ja legendaarseima breigimeeskonna Jinjo Crew breikarid Tallinna lennujaama saabusid. Jinjo Crew'ga saabus lennujaama ka Poola breikar ja võistluse kohtunik Dre10:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles