Tartumaal teavad kõik Strippar-Marcot, aga mitte Anne Veskit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollyka 17. sünnipäev 17.11.12
Kohal oli ka Strippar-Marco
Hollyka 17. sünnipäev 17.11.12 Kohal oli ka Strippar-Marco Foto: Club Hollywood

Kas Teie tunnete Eesti staare? Veebireporter Leho Lehis võttis kaasa mõned pildid ja läks tartlaste teadmisi kontrollima. Üllatuseks selgus, et paljud nö «staarid» on inimestele  täiesti tundmatud. Teiste seas ei tuntud ära ei näitleja Ita Everit ega lauljaid Anne Veskit ega Mati Nuudet.

Sajaprotsendiliselt ei tuntud pildi järgi ära isegi kuulsat lauljatari Anne Veskit, muusik Mati Nuudest rääkimata. Samuti polnud noorem generatsioon miskit kuulnud grand old lady Ita Everist, aga samuti mitte Getter Jaani suurest armastusest, tantsustaar Ott-Sander Palmist.

Aga kes on siis Tartumaa KÕIGE SUUREM STAAR?

Nii noored, kui vanad tartlased tundsid pea sajaprotsendiliselt ära hetkel Austraalias resideerivad  staarreporterid Tipi ja Täpi.

Aga oh üllatust! Kõik Tartumaa inimesed panid kümnesse staarstrippar Marco Tasasega ehk Strippar-Marcoga. Mõni teadis isegi tema kuumimat hitti «Geisha».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles