Lavale jõuavad Von Krahli moodi muinasjutud!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Von Krahli muinasjutud" - põhineb Hiina muinasjuttudel ning on mõeldud vanusegrupile 7 kuni 77 eluaastat
"Von Krahli muinasjutud" - põhineb Hiina muinasjuttudel ning on mõeldud vanusegrupile 7 kuni 77 eluaastat Foto: Von Krahli teater

19. detsembril esietendub  Von Krahli Teatris nende selle aastatuhande esimene lastelavastus "Von Krahli muinasjutud", mis põhineb Hiina muinasjuttudel ning on mõeldud vanusegrupile 7 kuni 77 eluaastat.

Lavastuses jutustatakse lugu pimedast poisist, kes kasvab üles metsas loomade keskel, õpib seal loomadelt muinasjutuvestmist ja leiutab lindude laulu järgi maailma esimese pilli. 

Poiss, taibates, et on pime, läheb inimeste keskele endale uusi silmi otsima, sattudes nii veel pöörasematesse seiklustesse.

Ent vanade Hiina muinasjuttude kõrval on lavastusgrupile  inspiratsiooniallikaks olnud  ka bluusilegend Robert Johnson, kellest legendi järgi sai lugude looja tänu südaöisel ristteel kohatud hiiglasekasvu mustale mehele, kes tema kitarri häälde pani.  Pärast seda sai Bobist meisterlik laulik ja kitarrist, kes veetis kogu oma elu ringi rännates.

„Von Krahli muinasjuttude” peategelasest poisski  satub jõudude keskele, kus talle kingitakse erilised võimed, mis hakkavad kujundama kogu tema edasist elu.

Milliseks, seda juba saab näha etendusel.  Tegemist on hoogsa ja kaasakiskuva looga, mida vürtsitavad ootamatud käänakud ning naer läbi pisarate.

Lavastaja Mart Koldits, kunstnik Eve Ormisson.

Mängivad Liina Vahtrik, Ragne Veensalu, Ivo Reinok, Kait Kall ja Ott Kartau.

Etendused 19., 20., 21. ja 22. detsembril 2012 ning 3., 4., 5., 6., 8., 10., 11., 13., 14., 15., 17., 18. ja 19. jaanuaril 2013

Etenduse kestus ca 1 tund.

Piletid müügil Piletimaailmas, Piletilevis ja Von Krahli Teatri kassas.

www.vonkrahl.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles