Juveelivaras kasutas relvana hüpnoosi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juveeliäri.
Juveeliäri. Foto: SCANPIX

Indias Mumbais kasutas üks juveelivaras relvana hüpnoosi.

Varas hüpnotiseeris juveelipoe müüja ja viis kaasa üle 100 000 dollari (1,18 miljonit krooni) eest ehteid, vahendab The Telegraph.

Royal China hotellis asuvasse juveelipoodi sisse astunud varas palus müüjal Katrina Sunil Purswamil endale näidata ühte teemantehete kollektsiooni.

Mees selgitas müüjale, et otsib kingitust ning palus välja valitud ehted endale hotellituppa tuua, kus ta lubas nende eest maksta.

Kuid kui müüja mehele kauba ära viis, hüpnotiseeris ta naise ja põgenes koos saagiga.

«Müüja selgitas mehele nende ehete väärtust, kui ta ära hüpnotiseeriti. Purswami jäi uimasena maha ega saanud aru, mis juhtus,» sõna juhtumit uuriv detektiiv.

Politsei andmetel oli  juveelipood alles hiljuti oma uksed avanud ning omanik lubas müüjal kaubaga hotelli minna, kuna lootis, et see aitab ta äri paremini reklaamida.

Politsei vaatas varga kindlakstegemiseks läbi ka turvakaamera lindistused, kuid varguse hetkel poe turvakaamera ei töötanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles