Uku Suviste kriitikast: ka igal negatiivsemal arvamusel on oma põhjus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku Suviste
Uku Suviste Foto: Jelena Rudi

«Ma ei üritagi kõigile meeldida ega karda kriitikat, on hoopis tore, kui paljudele see ikkagi pakub inspiratsiooni ja paneb mõtlema nende sõdurite perekondade peale,» ütleb muusik Uku Suviste oma muusikavideo «Võitmatu» kohta, mida kaitseministeerium toetas 3200 euroga.

Uudis riigipoolsest rahastusest jõudis meediasse eile ning loomulikult oli internetikommentaariumites palju neid, kes kritiseerisid ja imestasid, miks riik sellist popmuusikat toetab, kirjutab Õhtuleht.

«Üldiselt on tagasiside olnud positiivne - vähemasti see, mis on adekvaatne ja nimeline,» selgitab Suviste ning tunnistab, et anonüümselt on arvamusi ilmselt seinast-seina, kuid ta mõistab, et kõigile ei saagi meeldida.

«Ma usun inimestesse ja austan nende arvamust, ka igal negatiivsemal arvamusel on oma põhjus, see ei tähenda, et keegi oleks pahatahtlik. Kui kellelgi on ettepanekuid, kuidas midagi paremaks muuta, on need alati oodatud või soovi korral võib need loomulikult ise teostada,» märgib Suviste ja lisab, et eesmärk polegi kõigile meeldida, aga ta on tänulik neile, kes leidsid aja videot vaadata ja mõtlesid välismaal teenivate Eesti sõdurite ja nende perekondade peale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles