Kas sinul on tuttavaid, kes on teadmata kadunud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader uuest kodumaisest sarjast «Teadmata kadunud».
Kaader uuest kodumaisest sarjast «Teadmata kadunud». Foto: Kanal 2

Täna kell 20, kohe pärast uudistemagasini «Reporter» jõuab Kanal 2 ekraanile uus kodumaine dokumentaalsari «Teadmata kadunud». Sarja avaosa otsib vastust küsimusele, mis juhtus 2007. aasta jaaniööl Pärnu rannas jäljetult kadunud Maris Järvega.

Igal aastal laekub Eesti Politseile mitusada avaldust teadmata kadunud inimestest. Kuigi suurem osa neist leitakse kiirelt, jääb umbes viiendik juhtumitest lahenduseta. Saade toob vaatajateni Eestis teadmata kadunud inimeste lood, kelle leidmise osas ei ole nende pered, sõbrad ega politsei veel lootust kaotanud.

2007. aasta jaaniööd tähistas 19aastane kohalik tüdruk Maris Järv koos sõpradega Pärnu rannas. Kui seltskond mõned tunnid pärast südaööd laiali läks, otsustas Maris üksi randa jääda. Põhjuseks tõi ta varahommikuse vahetuse sealsamas Rannahotelli hommikusöögilauas. Hüvasti jättes ei osanud sõbrad aimatagi, et järgmisel päeval Maris nende kõnedele enam ei vasta...

Mis juhtus Maris Järvega sel saatuslikul ööl ja kas ta leiab veel kunagi tee koju? Saates räägivad Marisest ja tema salapärasest kadumisest politsei, Sihtasutus Kadunud, Marise ema, lähedased ja sõbrad. Saate toimetaja on Postimehe ajakirjanik Risto Berendson.

«Teadmata kadunud» avaosa on Kanal 2 eetris täna kell 20. Kohe pärast seda, kell 20.30 alustab uut hooaega südamlik «Kodutunne» ja kell 21.30 on eetris kodumaise huumorishow erisaade «Vürtsiheeringas», kuhu on koondatud ainult täiskasvanutele sobivad eriti seksikad naljad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles