Staartervendaja Volli päästis Marko Reikopi insuldist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ringvaade» läbi aegade. Saatejuhid Anu Välba ja Marko Reikop.
«Ringvaade» läbi aegade. Saatejuhid Anu Välba ja Marko Reikop. Foto: ERR

Marko Reikopi esimene kokkupuude ravitseja Volliga oli tema enda saates «Terevisioon» - Reikop oli pikalt hädas unetusega ja pöördunud selle probleemiga mitmele poole, abi polnud aga kusagilt saanud.

Ühel hetkel soovitati tal just Volli poole pöörduda ning kuna kõik oli järele proovitud, otsustas Reikop katsetada, kirjutab ajakiri Naised.

Unetust Volli enda sõnul ravida ei saanud. «Ta nägi, et mu kopsud ei tööta korralikult ja midagi hullu ei juhtu, aga unetusest ma ka lahti ei saa,» räägib Marko Reikop Margit Mikk-Soku raamatus «Kingin sulle tervist».

Marko sõnul läks tema enesetunne pärast Volli juures käimist mitu korda paremaks, Volli aga teatas Markole, et noorel mehel on kogu sellest kurnatusest insuldieelne seisund, kuid selles saab tema aidata.

«Ma ei oska seda ise öelda, aga ma tundsin end tõesti halvasti, olin stressis ja väsinud, oli selline varakevadine pime aeg. Ma olin olnud aastate viisi magamata,» jutustab Reikop perioodist, mil teda veel tervisehädad kimbutasid.

Pärast enda imelist tervenemist soovitas Marko ka Eri Klasil mikroinsuldi järel Volli juurde minna ja meie tippdirigent sai samuti tervendajalt abi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles