Buduaari-emme Marge Rahu auto lagastati ehitusvahuga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marge Rahu.
Marge Rahu. Foto: www.mediafire.com

Kättemaks? Näikse, et tuntud ärinaine Buduaar.ee looja Marge Rahu (38) on tõepoolest kellegi hingepõhjani välja vihastanud. Ligi kuu aega tagasi löödi sisse tema maasturi Range Roveri ukseklaas, salongist aga midagi ei varastatud - see lasti lihtsalt täis ehitusvahtu, mistõttu telliti nüüd autole uued istmed ja rool...

Politsei- ja Piirivalveameti pressiesindaja Ilmar Kahro kinnitab, et kirjeldusele vastav juhtum leidis aset ajavahemikul 18.-19. oktoober, kui Tallinnas lõhuti autol aken ning sisustus rikuti Makroflexi ehitusvahuga, kirjutab Kroonika.

Marge ise oli sel ajal Eestist eemal, puhkusel. «Mina nägin seda alles nädal aega hiljem,» ütleb Marge.

«Mind võttis lihtsalt sõnatuks. Üllatab tegu ise, see tundub uskumatu - täna ju ei klaari enam keegi asju nii nagu ehk 90ndate alguses. Lõpuks maksab ju kahju kinni kindlustus. Uued istmed ja rool on juba tellitud - kõik, mis Makroflexist kahjustatud ja mida puhtaks ei saanud...»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles