Karl-Erik Taukar: Eestil on vaja tõelist rokijumalat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» kuues finaalsaade
Karl-Erik Taukar
«Eesti otsib superstaari» kuues finaalsaade Karl-Erik Taukar Foto: Jelena Rudi

Saate «Eesti otsib superstaari» finalist Karl-Erik Taukar on pärit Viljandist ning omandab Tartu Ülikoolis bakalaureusekraadi, kooli kõrvalt teenib ta raha kelnerina. Kui kaugele loodab esiviisikusse pääsenud Karl-Erik saates jõuda ja millist superstaari tema arvates Eestil praegu vaja on, sellest rääkis ta Buduaarile lähemalt.

Eelmises intervjuus Buduaarile rääkis Karl-Erik, et esiviisikusse pääsemine oleks tema jaoks super ja nii ka läks. Nüüd on ees juba uus siht - esikolmik.

«Esiviisikusse jõudmine on minu jaoks eesmärgi ja unistuse täitumine. Lootus superfinaali jõuda tundub iga saatega realistlikum ja see ongi hetkel minu sihiks. Järjest rohkem on tähtis teha igas saates meeldejääv esitus ja minu fookus on alati suunatud järgmisele saatele.»

Kuid millist superstaari on Eestil praegu vaja? «Meil Eestis võiks olla ka üks tõeline rock'n'roll-tüüp. Selline glam-karakter, kes kunagi ei maga, sööb ainult suitsupeekonit ja joob viskit. Tüüp, kes on kõikidel live'idel juua täis, aga laulab nagu noor jumal, sebib välismaa supermodellidega ja käib limusiiniga Selveris poes. Näiteks Mötley Crüe meestelt või Lemmy Kilmisterilt võiks õppida, üht tõelist rokijumalat on vaja,» arvab Karl-Erik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles