Toomas Kolk: konkurentidel tasub mind tõsiselt võtta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» kuues finaalsaade
Toomas Kolk
«Eesti otsib superstaari» kuues finaalsaade Toomas Kolk Foto: Jelena Rudi

«Eesti otsib superstaari» finalist Toomas Kolk rääkis Elu24-le saatega seotud pühendumisest.

Oli näha, et olid endast veidi ära, kui Fredi nimi välja kuulutati. Mis sinus sellel hetkel toimus?

Iga nädal on see, et rõõm edasi saamisest on väiksem kui kurbus kellegi välja langemisest. Kui meid ongi juba viis, siis põhimõtteliselt organism juba laguneb, kui üks tükk välja võtta. Nagu ka Mart Sander saates ütles.

Kuidas superstaarisaatega seotud koormusele vastu pead? Tempo ja pinge on ju ikkagi päris suur. Üks asi on see laul ära õppida, aga ka muu kava on päris tihe.

Peab pühendunud olema. Ega kõrvalt klassikalist laulu õppida või koolist käia ei jõua. Pean olema sada protsenti pühendunud, et teistele siin järgi jõuda. Sain tegelikult juba isegi vist teisel või kolmandal nädalal aru, kui mul see ebaõnnestunud voor oli, et siin polegi muud varianti, kui iga päev enda kallal kõvasti tööd teha.

Oled nelja parima hulgas. Kas sa lootsid üldse nii kaugele jõuda?

Kui päris algusesse tagasi mõelda, siis loomulikult mitte. Samas näen väga palju vaeva ja tunnen, et lähen järjest paremaks. Ma ei ütleks, et olen pea jagu teisest nõrgem. Arvan, et konkurentidel tasub mind tõsiselt võtta.

Kuivõrd suur on sinus võiduhimu?

Kui olin kümne hulgas ja minult küsiti, et kuhu ma jõuda tahaksin, siis ütlesin, et kuue hulka oleks päris tore. Siis mõtlesin,  et kui juba kuue hulgas oled, on trofee juures olev n-ö vere lõhn liiga ninas. Esialgu tahaksin duetivooru jõuda, sest tean, kes mu partner oleks ning temaga oleks väga äge koos laulda.

Aga võidumõtted?

Võtame nädal korraga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles