Elina Born: olin täiesti kindel, et Fredi laulab superfinaalis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» kuues finaalsaade. Elina Born
«Eesti otsib superstaari» kuues finaalsaade. Elina Born Foto: Jelena Rudi

«Eesti otsib superstaari» finalist Elina Born rääkis Elu24-le, mida ta arvab Mihkel Raua kommentaaridest ja saatega seotud pingest.

Mihkel Raua tänasest kommentaarist võis muuhulgas välja lugeda, et ta ei näe sind finaalis. Raud ütles, et see saab tema jaoks üks väga kurb päev olema, kui sina saatest lahkuma pead. Kuidas see sulle mõjus?

Eks see tekitab kurva meele, kui pead sellist asja kuulma. Samas on see tema arvamus ja ma oleks samamoodi kurb, kui mõni sõbranna mulle nii ütleks. Tuleb pea püsti ajada ja lihtsalt edasi minna. Tean, et ta tegelikult ei mõelnud oma kommentaaridega mitte midagi halba. Ma ei ole kuri ja teen järgmises voorus veel paremini.

Mida Fredi lahkumine sulle tähendab?

Olin valmis selleks, et võib-olla on minu aeg. Iga saade tuleb selleks valmis olla. Fredi tundis seda ka ette, ta ütles, et tema täna läheb. Mina vastasin, et ei lähe kuskile. Olin täiesti kindel, et Fredi laulab superfinaalis.

Mul on kahju sellest, et jään nüüd mõneks ajaks ühest väga heast sõbrast ilma. Ta küll lubas, et tuleb külla, aga ikkagi. Ta sai mulle väga kalliks ja seda kõike tõesti ainult sõbra mõttes. Ma ei tea, ma olen meeletult kurb. Võib-olla see ei avaldu minus hetkel nii, sest teisalt olen õnnelik, et ise edasi pääsesin.

Kuidas sa superstaarisaatega kaasneva pingega hakkama saad?

Eks kõik on veidi väsinud ja pinge on peal. Samas mulle isiklikult see siin tegelikult väga meeldib. Kõige selle pinge juures on saates tegelikult väga lahe. Jään seda kindlasti igatsema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles