«Tähed jääl» võitsid Mairold ja Julia!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tähed jääl» finaalsaate läbimäng. Jääl Pearu Paulus ja Emili Arm ning Mairold Millert ja Julia Abolina.
«Tähed jääl» finaalsaate läbimäng. Jääl Pearu Paulus ja Emili Arm ning Mairold Millert ja Julia Abolina. Foto: Viktor Burkivski

Täna selgub, kellest saab «Tähed jääl» võitja. Uisud ristavad Pearu Paulus ja Mairold Millert. Uisukavadega on jääl tagasi ka kõik saatest varem väljalangenud paarid.

Kahest etteastest esimesi hindasid kohtunikud üsna tasavägiselt, kuid andsid maksimumi siiski Mairoldile ja Juliale (30 punkti) jättes ühe punktiga selja taha Pearu ja Emili (29 punkti). Kohtunik Anne Šaraškini sõnul olevat Mairoldi puhul tegu isegi etteastega, mida paremaks ei saagi lihvida. «Nad oleks nagu kaks aastat koos uisutanud,» märkis ta.

Jüri Nael Mairoldi ja Julia maahõngulist etteastet kõrgelt ei hinnanud, kuigi tunnistas, et Mairold on kõigi osalejate võrdluses tehniliselt kõige enam arenenud.

Anna Levandi nentis, et kui süsteem võimaldaks paneks ta Mairoldile lausa 11 punkti. «See on ehtne jäätantsupaar, kes olnuks justkui kusagil MM-il esinenud.»

Jüri Nael märkis, et Mairold peaks minema saatesse «Minu mees suudab», kuna on väga ambitsioonikad eesmärgid võtnud ja need juba ka teoks teinud.

Taas jääle astunud endine miss Liis Tappo-Treial ütles, et hoiab pöialt kõigile paaridele ning usub sealjuures, et on ise ka üks saate võitjatest. «Me saime lapsi aidata ja see ongi ju peamine,» arvab ta.

Nummitüdruk Grete Klein oli samuti jäälenaasmisest ekstaasis. Ka märkis ta, et on vahepeal salvestanud ühe uue loo.

Kristina Šmigun-Vähi tunnistab, et õhukesele jääle mitmel korral jõudmine ennustas ette, et minek on kiire tulema. «Aga kokkuvõttes oli see väga hea kogemus ja see võit - teate, see ei olegi kõige olulisem,» viidates, et võitjad on lapsed, kellele reanimobiil soetatakse.

Evelin Ilves nendib, et Tallinna lastehaigla ja Kanal 2 vaheline koostöö on olnud edukas ja seetõttu taheti «Tantsud tähtedega» saate lõppedes koostööd igal juhul jätkata. ««Tähed jääl» näis loomuliku jätkuna,» kinnitas ta.

«Kui teha midagi üksinda, see võib olla hea ja tore... Aga kui teha mitmekesi, võib 1+1 anda kokku vahel viis. Tänan teid kõiki, kes on oma kõnega lapsi toetanud.»

Saate teises osas, kus võistlusmoment jätkub, astusid lavale esimese paarina Pearu Paulus ja Emili Arm. «Ma ei jää midagi kahetsema,» kommenteeris Paulus. Kohtunikud andisd soorituse eest kõigest 27 punkti.

Anna Levandi ütleb, et pani madalama punkti, sest ei tundnud, et Pearu etteaste olnuks talle endale omane. «Bolero pole võib-olla päris sinu tants.»

Kohtunik Jüri Naela meelest ei peaks sellise loo järgi üldse tantsimagi. «Kahjuks jäi selle loo saatel teie kavast see «konks» puudu, mis seal varem olnud on.»

Kava kümne punkti vääriliseks hinnanud kohtunik Anne Šaraškin ütles, et Bolero oli Pearu kõige suurem pingutus senimaani.

Mairold sai oma esituse eest kohtunikelt maksimumpunktid - 30 punkti!

Isiklikku konksu ei leidnud Jüri Nael ka Mairoldi kavast, aga märkis, et tehniliselt tegid nad ideaalse esituse. «Sa absoluutselt müüsid selle asja maha. Mina maksaks sellise asja eest iga kell! Ja teie kostüüm on õnnestunud - te näete harmoonilised välja. Ja kogu kava oli esteetiliselt väga õnnestunud.»

«See oli väga elegantne ja väga sisukas,» märkis Anne Šaraškin. «See kava oli tervik!»

Ka Anna Levandi tunnistab, et tegu on juba päris uisutajatega. «Kõige rohkem meeldis mulle see temperament. Nende karakterite vaheline võitlus - see kava kasvas ja kasvas ja kasvas... Aga jah, temperament võlus mind!»

Televaatajate hääletusel võitsid esimese «Tähed jääl» hooaja Mairold ja Julia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles