Endine kallim nõuab Shakiralt kohtus 100 miljonit dollarit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shakira
Shakira Foto: SCANPIX

Sharkira endine kallim Antonio de la Rúa pressib staarilt raha välja. Mehe väitel kuulub osa naise teenitud kasumist talle, sest lisaks armastusele oldi partnerid ka äris, vahendab Billboard.

Antonio de la Rúa nõuab Shakiralt kohtu kaudu 100 miljonit dollarit lepingu väidetava rikkumise eest. Mehe väitel oli tema üheks kohustuseks ka staari äri ja rahaliste vahendite juhtimine.

«De la Rúa kulutas kuus aastat oma elust, et Shakira nimest üks popmuusika maailma hinnatuim bränd sünniks,» seisab kaasuses. «Kõik tulud, mis teeniti aastatel 2011 ja 2012, said võimalikuks tänu mehe koostatud strateegiatele, läbirääkimistele ja kokkulepetele.»

Antonio ja Shakira tutvusid 2000. aastal Argentiinas. Ärilistesse suhetesse astusid nad aga neli aastat hiljem. Armastus purunes tänaseks kaks aastat tagasi. «Oleme edaspidi partnerid vaid äris,» säutsus Shakira toona Twitteris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles